Goal Zero Skylight Goal Zero Skylight Goal Zero Skylight Goal Zero Skylight Goal Zero Skylight Goal Zero Skylight

Goal Zero Skylight

Varenr:32015
4 199,00
-+
8 På lager
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Goal Zero Skylight


Goal Zero Skylight er et bærbart flomlys som det er enkelt å sette opp, og lyser opp et område med 300 fots diameter. Skylight lyser opp betraktelig større områder enn andre camplys og kan tas med overalt. Bruk det på din neste campingtur, i bakgården eller for å gi ekstra god belysning til oppussingsprosjekter i hjemmet.


Dekker store områder:
Goal Zero Skylight er det perfekte lys for bakgårdsfester, campingturer, som arbeidslys og annet. Skylight gir varmere lys (3250K) enn andre arbeidslys og gir en mer komfortabel atmosfære. Høyden på Skylight kan justeres fra 4-12 fot og gir 6.000 Lumens med lys i et område på opptil 300 fot*.

*50m med lys i alle retninger fra senter av Skylight.

Justerbar og med høy kapasitet:
Skylight har 4 nivåer av lysstyrke som kan tilpasses enhver situasjon. Når du benytter Skylight med strømkilden Yeti 1000X har du inntil 250 timer brukstid på laveste lysstyrke. Med større strømkilder vil brukstiden øke ytterligere. Skylight kan dermed justeres til å tilpasses ditt bruksområde, det være seg som campinglys eller arbeidslys.

Lys i alle retninger
Skylight er en av de mest justerbare lyskildene tilgjengelig. I tillegg til justering av høyde og lysstyrke, kan hver av de 6 "lysarmene" med LED-lamper justeres opp og ned 180 grader.

Holdbar og bærbar
Goal Zero Skylight er vanntett i henhold til IPX4-standarden (regntett, for utendørs bruk), slik at du kan bruke den utendørs uten bekymring. Skylight leveres i et hardt plasthylster som gjør det enkelt å ta med seg lyset.

Backup-lys
Skylight yter aller best når det er koblet til en Goal Zero Yeti Powerstation, men inkluderer også et eget internt batteri som gir inntil 8 timers belysning på laveste lysstyrke. Dette er svært praktisk om du ikke skulle ha andre strømkilder tilgjengelige, eller når du trenger lys i et kort tidsrom.

Spesifikasjoner:
- Lumens 6000
- Antall LED-lys: 168
- Antall "lysarmer": 6
- IPX4-klasse, regntett
- Opplyst område: 300 fot diameter
- 4 lysstyrker

Intert batteri:
- Batteritype: Li-ion NMC
- Kapasitet: 33 Wh
- Ladesykluser: 500+
- Brukstid med internt batteri: Inntil 8 timer på laveste lysstyrke

Generelt:
- Vekt: 6,37kg
- Vekt med oppbevaringshylster: 8,12kg
- Høyde, max: 365.7cm
- Dimensjoner, sammenslått: 121 x 14.48 x 14.48cm
- Dimensjoner, i hylster: 125 x 16.76 x 16.76cm

Support