Hyperice Normatec Premier Standard Hyperice Normatec Premier Standard Hyperice Normatec Premier Standard Hyperice Normatec Premier Standard Hyperice Normatec Premier Standard Hyperice Normatec Premier Standard Hyperice Normatec Premier Standard Hyperice Normatec Premier Standard Hyperice Normatec Premier Standard Hyperice Normatec Premier Standard

Hyperice Normatec Premier

Standard

Varenr:69100-006-03
13 999,00
FargetekstSvart
Størrelse
Vis varianter som liste
-+
20+ På lager
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Hyperice Normatec Premier


Den mest avanserte og fullt integrerte Normatec-enheten til dags dato. En fornyet og intuitiv opplevelse uten ekstra enheter eller slanger, redusert vekt og muligheten til å låse opp funksjoner og tilpasninger på neste nivå via Bluetooth®-tilkoblet Hyperice App.

Normatec Premier har revolusjonerende HyperSync™-teknologi som synkroniserer hvert ben for å sikre at du opplever en symmetrisk massasje. Skreddersy din kompresjonsmassasje for å møte dine spesifikke behov ved å justere trykknivåer og behandlingens varighet. Lås opp flere personlige tilpasninger med Bluetooth®-aktiverte kontroller via Hyperice App.


Ta steget opp til Premier:
Si farvel til slanger og separate kontrollenheter, og opplev toppen av restitusjon med Normatec Premier. Med 7 kompresjonsnivåer, en forlenget batterilevetid på 4 timer og en vekt på bare 1,45 kg per ben, er Normatec Premier designet for å prioritere bærbarhet uten å ofre ytelse. Den gir deg en problemfri dynamisk luftkompresjonsmassasje med et knappetrykk. Enten du er en atlet på farten eller bare søker restitusjon i komforten av ditt eget hjem, sørger den lette konstruksjonen til Normatec Premier for enkel bruk, transport og oppbevaring.

Banebrytende vitenskap og resultater:
Designet av en lege med både medisinsk doktorgrad (MD) og filosofisk doktorgrad (PhD), Normatec er den originale vitenskapelig støttede dynamiske luftkompresjonsmassasjeenheten, elsket og stolt på av verdens beste atleter. Vår patenterte Pulse-teknologi leverer presis behandling til 5 overlappende soner ved å bruke biomimikri for å etterligne de naturlige muskelbevegelsene i bena. Du har også muligheten til å massere spesifikke områder av benet med ZoneBoost™-teknologi. Resultatet? En midlertidig økning i sirkulasjonen til bena, redusert muskelømhet og smerte, raskere oppvarming og raskere restitusjon etter trening.

Premium opplevelse og avansert teknologi:
Normatec Premier har revolusjonerende HyperSync™-teknologi som synkroniserer hvert ben for å sikre at du opplever en symmetrisk massasje. Skreddersy din kompresjonsmassasje for å møte dine spesifikke behov ved å justere trykknivåer, behandlingens varighet, og lås opp flere personlig tilpassede funksjoner med Bluetooth®-aktivert kontroll via Hyperice App.

Hva er inkludert?
- 1 par kompresjonsben
- Vegglader
- Oppbevaringspose

Spesifikasjoner:
- Batteritid: 4 timer
- Kompresjonsnivåer: 7
- ZoneBoost™-teknologi: Ja
- Bluetooth®: Tilkobling via Hyperice App
- TSA-godkjent: Godkjent av TSA for håndbagasje

Størrelser:
- Standard ben: 161-191 cm kroppshøyde, 71-86 cm innerben, mindre enn 74 cm lår (omkrets)
- Korte ben: mindre enn 161 cm kroppshøyde, mindre enn 71 cm innerben, mindre enn 66 cm lår (omkrets)
- Lange ben: mer enn 191 cm kroppshøyde, mer enn 86 cm innerben, mindre enn 76 cm lår (omkrets)

Support