The world’s most versatile cameras

0

Response Nordic AS er distributør av GoPro i Norden og Benelux.

 

Oppsøk din lokale GoPro-forhandler for priser og kjøp. Du må være godkjent forhandler for å kunne kjøpe GoPro.

GoPro

0

GoPro har dokumentert action og ekstremsport siden 2002, og er markedets fremste produsent av actionkamera. De lette og nette kameraene sitter perfekt på hjelmen, og med robust design og vanntett kamerahus er de klare til å dokumentere dine ville eventyr. 

HERO12

 

Det beste HERO-kameraet GoPro noen gang har laget. - HERO12 Black tar GoPros enestående bildekvalitet til neste nivå med ny HDR (High Dynamic Range) 5,3K- og 4K-video, oppgradert Hypersmooth 6.0-videostabilisering og et bransjeledende 177° synsfelt med Max Lens Mod 2.0.

 

Andre nye funksjoner inkluderer et totalt redesignet strømstyringssystem for forbedret termisk ytelse og opptil 2 ganger lengre batteritid, og Bluetooth-kobling for Apple AirPods og andre hodetelefoner for å ta opp lyd og gi talekommandoer fra avstand. Det finnes også profesjonelle funksjoner som trådløs synkronisering av flere HERO12 kameraer via tidskode, avanserte fargeinstillinger og mer. Alt dette får du pakket inn i GoPros legendariske vanntette, ultrarobuste design som sikrer at du får tatt drømmebildet ditt, uansett hvor du befinner deg. 

LES MERVis mindre...

GoPro: Our Story So Far